La Forge

La Forge verwijst naar de voormalige smederij die rondom 1900 gelegen was op dit stuk grond. De huidige woning is hoog gelegen en kijkt uit over het dal van de CURE en op slechts 1 km afstand van het Kasteel van Chastellux. Vanuit de ruime woonkamer heeft u zicht op de tuin van 1500 m2 en ziet u de bedevaardgangers naar Santiago de Compostella voorbij trekken.
De woonkamer is smaakvol ingericht met een nieuwe slaapbank, luie stoel en antieke eettafel met 4 rieten stoelen. De slaapkamer beschikt over een frans spijlenbed (nl maten) en een 4 seizoenendekbed. De badkamer is voorzien van een luxe hydro-massage douchecabine met 8 hydrojets.
De culinaire onder u, kunnen hun hart ophalen in de keuken met o.a. een keramische kookplaat en combioven, uitgebreide collectie kookboeken en alle eerste levensbehoefte zoals koffie/thee en kruiden etc. In de tuin kunt u genieten van het vele fruit en de lekkere plekjes in zon en schaduw.
Voor de zwoele zomeravonden is de ruime veranda van 8 meter breed een ideale verblijfplaats. U kunt nu extra voordelig boeken.

Keuken