Home Sitemap Contact Wij

La Diligence


La Diligence La Source Le Sabotier La Forge Omgeving Prijs & Beschikbaar

 

[Under Construction]

La Diligence bestaat uit een maison de maitre en naastgelegen Ecurie en Grange.
Het ligt op 2 km afstand van Lac de Cressent, een prachtig meer met helder water waar u heerlijk kunt zwemmen.
Het huis is zeer comfortabel en beschikt over een volledig ingerichte keuken (o.a. wasmachine, vaatwasser, magnetron, keramische kookplaat, broodbakmachine etc.) Omdat wij het belangrijk vinden, dat u zich meteen “thuis voelt”is de keuken verder voorzien van alle soorten kruiden, koffie, thee etc. U hoeft dus niet meteen naar de winkel.
De gezellig ingerichte woonkamer heeft een grote openhaard, twee banken en een lange eettafel met 8 stoelen. Tevens is er een muziekinstallatie, TV/video/DVD met een uitgebreide collectie dvd’s en video’s en diverse speelgoed voor kinderen.


Op de boven etage zijn drie slaapkamers met twee persoonsbedden, een badkamer en aparte wc. Het huis beschikt over een uitgebreide bibliotheek met romans, tuinboeken, kookboeken en woonbladen. In de Ecurie staat o.a.een tafeltennis tafel, dart bord etc.
Het huis is geheel ingericht met mooi antiek en romantisch gedecoreerd. U waant zich in de vorige eeuw, met wel het comfort van 2004".
Zowel voor als achter het huis ligt een grote tuin (3000m2) met diverse terrassen en BBq en prachtige vergezichten. Indien nog aanwezig kunt u gebruik maken van de producten uit onze moestuin en boomgaard. Het huis is zeer geschikt voor kleine kinderen.
Vanuit het huis kunt u zo de wandelroute GR13 nemen of diverse andere locale wandelroutes.

 

 

 

 


 

Verstuur email naar voeljethuis@live.nl met vragen en opmerkingen over deze webite.
Laats gewijzigd op: 12/05/06